Telefoon: +31 (0)316-700289

info@wintersportbrillen.eu

OO7050-01

Beslaat de Oakley Flight Deck lens snel?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare skibril die helder zicht biedt onder diverse weersomstandigheden, dan is de Oakley Flight Deck een uitstekende keuze. Dit model, geïnspireerd op het vizier van gevechtspiloten, biedt een uitgebreid gezichtsveld en is ontworpen voor middelgrote gezichten. De Flight Deck is voorzien van innovatieve technologieën die zorgen voor een helder en onbelemmerd zicht. Een van de belangrijkste kenmerken van de Oakley Flight Deck skibril is de F3 Anti-Fog coating. Deze technologie, ontwikkeld door Oakley, is hun hoogste niveau van anti-condens behandeling en zorgt ervoor dat de lens niet snel beslaat. Dit is cruciaal voor skiërs en snowboarders die onder verschillende weersomstandigheden en temperaturen actief zijn, aangezien een beslagen lens het zicht ernstig kan beperken​​.

Flight Deck binnenzijde

F3 anti-condens coating

De Oakley Flight Deck Prizm is erkend als een van de beste anti-condens skibrillen op de markt. Naast de F3 anti-condens coating, draagt het ontwerp van de bril ook bij aan de helderheid van het zicht. De bril heeft een randloos design dat zorgt voor betere ventilatie, samen met een dubbele lenslaag, wat helpt om het zicht helder en onbelemmerd te houden​​.

Draagcomfort

Bovendien biedt de Flight Deck een aantal andere hoogwaardige kenmerken. Het frame is gemaakt van het flexibele O Matter® materiaal, dat comfortabel aansluit op het gezicht, zelfs in extreme kou. De bril heeft ook een driedubbele schuimlaag op het gezicht met een vochtwerende fleecevoering, wat zorgt voor langdurig comfort. De spuitgegoten Plutonite® brillenglazen bieden 100% bescherming tegen UVA-, UVB- en UVC-straling en schadelijk blauw licht tot 400 nm. Daarnaast is de bril uitgerust met brillenglazen met Prizm™-technologie, wat zorgt voor een verbeterde kleur- en contrastwaarneming op de piste​​.

Onderhoud

Voor het onderhoud van de Oakley Flight Deck skibril is het belangrijk om geen kleding of sprays te gebruiken om de binnenkant van de lens schoon te maken, vanwege de anti-condens coating. Dit kan onverwachte schade veroorzaken en de effectiviteit van de anti-condens behandeling verminderen​​. De binnenzijde mag enkel met de microbag gereinigd worden, wanneer de skibril lens helemaal droog is.

Conclusie

De Oakley Flight Deck skibril is een uitstekende keuze voor skiërs en snowboarders die op zoek zijn naar een bril die niet snel beslaat, comfortabel is en een uitstekend zicht biedt. Met zijn geavanceerde technologieën en kwaliteitsconstructie is het een betrouwbare keuze voor zowel recreatieve als professionele gebruikers.
Oakley see it in prizm