Telefoon: +31 (0)316-700289

info@wintersportbrillen.eu

Holbrook

12 Artikel(en)

per pagina

12 Artikel(en)

per pagina

De Oakley Holbrook zonnebril staat al sinds lange tijd aan de top als de meest gewilde lifestyle bril in het assortiment van Oakley. De Holbrook is een resultaat van een unieke samenwerking tussen Oakley en Olympisch snowboard kampioen Shaun White. Deze bril, die zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden, onderscheidt zich door zijn robuuste en stijlvolle design wat bijdraagt aan zijn exclusiviteit en aantrekkelijkheid.

Een belangrijk kenmerk van de Oakley Holbrook is Oakley's innovatieve Three-Point-Fit systeem, wat irritatie voorkomt zelfs na langdurig gebruik. Het lichtgewicht frame, gecombineerd met het comfort van de bril, zorgt ervoor dat u nauwelijks merkt dat u hem draagt terwijl de bril stevig op zijn plek blijft zitten. Daarnaast is een belangrijk kenmerk de uitzonderlijke UV-bescherming; de lenzen bieden 100% bescherming tegen schadelijke UV-stralen, wat essentieel is voor zowel dagelijks gebruik als sportactiviteiten.

Het subtiele, maar herkenbare metalen Oakley-logo op de zijkant voegt een extra vleugje klasse toe aan het algehele ontwerp. Bovendien, voor diegenen die op zoek zijn naar een gepersonaliseerde touch, biedt Oakley de optie om de lenzen van de Holbrook aan te passen. Als u interesse heeft in alternatieve lensopties, kunt u eenvoudig contact opnemen via e-mail op info@wintersportbrillen.eu voor een breed scala aan mogelijkheden. Dit maakt de Oakley Holbrook niet alleen een modieuze keuze, maar ook een veelzijdige keuze die aangepast kan worden aan uw specifieke wensen en behoeften.

Kortom een Oakley Holbrook is altijd een goede keuze en deze koopt u bij Wintersportbrillen.eu | ✓ Voor 16.00u besteld, Morgen in huis ✓ Scherpe Prijzen ✓ Groot Assortiment ✓Alles op voorraad ✓ Officieel Oakley Dealer