Telefoon: +31 (0)316-700289

info@wintersportbrillen.eu

Oakley Prizm™ Technologie: Een Revolutie in Skibrillen

Oakley Prizm™ Technologie heeft de manier waarop atleten en outdoor liefhebbers de wereld zien radicaal veranderd. Deze baanbrekende lensinnovatie, ontwikkeld na jaren van onderzoek en technische vooruitgang, is ontworpen om het contrast te verbeteren, de helderheid te verhogen en de visuele ervaring in specifieke omgevingen te optimaliseren​.

Oakley Prizm Technologie

 

De Wetenschap Achter Prizm™ Technologie

De Prizm™ lenzen van Oakley zijn gebaseerd op een diepgaand begrip van licht en de interactie ervan met de omgeving. Door de lenzen nauwkeurig af te stemmen op specifieke activiteiten en omgevingen, hebben Oakley-ingenieurs een lens ontwikkeld die de visuele waarneming verbetert. Dit stelt sporters en outdoor enthousiastelingen in staat om op hun best te presteren​.

Prizm™ Technologie. Zie de Wereld Anders met Oakley Prizm™

Oakley Prizm example

 

Kenmerken en Voordelen van Oakley Prizm™ Lenzen

 1. Ongeëvenaarde Contrastverhoging: Prizm™ lenzen blinken uit in het verhogen van contrast. Dit stelt gebruikers in staat om meer details en nuances in hun omgeving te zien. De lenzen filteren specifieke golflengten van licht, wat resulteert in geoptimaliseerde kleuren en verbeterde visuele helderheid.

 2. Verbeterde Kleurwaarneming: Prizm™ technologie is ontworpen om specifieke kleuren in de omgeving te benadrukken, wat de kleurperceptie en visuele bewustwording verbetert. Dit is bijzonder nuttig in sporten zoals golf of trailrunning, waar het onderscheiden van obstakels van natuurlijke omgevingen van cruciaal belang kan zijn.

 3. Vermindering van Oogbelasting: Prizm™ lenzen zijn geoptimaliseerd om de hoeveelheid licht die het oog bereikt te reguleren, waardoor oogbelasting wordt verminderd en visueel comfort wordt verhoogd. Dit helpt gebruikers om langer gefocust te blijven zonder visuele vermoeidheid.

 1. Aanpassingsvermogen aan Verschillende Omgevingen: Oakley biedt een reeks Prizm™ lenzen die zijn afgestemd op specifieke activiteiten en omgevingen. Of u nu skiet in sneeuwachtige omstandigheden, hardloopt op ruig terrein, of fietst in fel zonlicht, er is een Prizm™ lens ontworpen om uw zicht te verbeteren. De veelzijdigheid van Prizm™ lenzen zorgt ervoor dat u de optimale visuele ervaring heeft, ongeacht de activiteit die u beoefent.

 

Top Aanbevolen Lenzen voor Verschillende Weersomstandigheden

Bij het kiezen van de juiste lens voor uw Oakley Flight Deck skibril is het belangrijk om rekening te houden met de weersomstandigheden waarin u gaat skiën of snowboarden. Hieronder volgt een gids met de top aanbevolen lenzen van Oakley's Prizm collectie voor verschillende licht- en weersomstandigheden:

 1. Zonnige Dagen: Prizm Snow Black Iridium Voor heldere, zonnige dagen is de Prizm Snow Black Iridium lens een uitstekende keuze. Met een lage VLT biedt deze lens voldoende bescherming tegen fel zonlicht en vermindert schittering, terwijl het contrast op de sneeuw verbeterd wordt.
  Lenzen voor deze categorie zijn: Prizm Snow Black Iridium en Prizm Snow Dark Grey
 2. Allround Preseterende lens voor Gemengde Zon en Wolken: Prizm Snow Sapphire Iridium Als u te maken heeft met een mix van zon en wolken, is de Prizm Snow Sapphire Iridium lens ideaal. Deze lens biedt een goede balans tussen lichtdoorlatendheid en bescherming tegen veranderende lichtomstandigheden, waardoor u duidelijk kunt zien in zowel zonnige als bewolkte omstandigheden.
  Lenzen voor deze categorie zijn: Prizm Snow Sapphire Iridium, Prizm Snow Argon Iridium, Prizm Snow Jade Iridium, Prizm Snow Torch Iridium, Prizm Snow Rose Gold Iridium en Prizm Snow Sage Gold Iridium
 3. Bewolkte of Sneeuwachtige Omstandigheden: Prizm Snow Rose In omstandigheden van zware bewolking of sneeuwstormen, biedt de Prizm Snow Rose lens de beste zichtbaarheid. Met een nog hogere VLT helpt deze lens om de contouren en variaties in het terrein te onderscheiden, zelfs in de meest uitdagende lichtomstandigheden.
  Lenzen voor deze categorie zijn: Prizm Snow Garnet en Prizm Snow Rose
 4. Zeer Bewolkte of Sneeuwstormcondities: Prizm Snow HI Pink Iridium Voor dagen met overwegend bewolking of lichte sneeuwval is de Prizm Snow Hi Pink Iridium lens een uitstekende keuze. Deze lens heeft een hogere VLT, wat betekent dat meer licht wordt doorgelaten, waardoor het zicht in deze donkere omstandigheden verbetert.
  Lenzen voor deze categorie zijn: Prizm Snow Persimmon en Prizm Snow HI Pink Iridium

UV Bescherming. Optimale UV-bescherming met Oakley's Prizm™ Lenzen

Naast het verbeteren van het zicht, bieden Oakley's Prizm™ lenzen ook essentiële bescherming tegen schadelijke UV-stralen, waardoor uw ogen beschermd blijven onder alle weersomstandigheden.

Stijl en Comfort: De Kern van Oakley Skibrillen

Oakley skibrillen combineren stijl met comfort. Dankzij hun ergonomisch design en duurzame materialen, bieden ze een comfortabele pasvorm en een langdurige prestatie.

Oakley Prizm™ Snow lenzen zijn gebouwd op decennia van kleurwetenschap en zijn gecreëerd om u een geoptimaliseerde ervaring te bieden, ongeacht de omstandigheden. Deze lenzen hebben de manier waarop we de buitenwereld ervaren opnieuw gedefinieerd, door geavanceerde optiek te combineren met nauwgezette engineering. Ze verbeteren het contrast, verhogen de kleurperceptie, verminderen oogbelasting en passen zich aan verschillende omgevingen aan.

Als u zich klaarmaakt voor uw volgende outdoor avontuur, vergeet dan niet om u uit te rusten met Oakley Prizm™ lenzen. Ervaar de wereld in ongekende detail en helderheid en ontgrendel uw volledige potentieel met de revolutionaire lens technologie van Oakley.